Защо BNI лидер?

Бизнес препоръки, доверие и успех - Започни твоето пътешествие с BNI Лидер!

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

ДАВАЩИТЕ ПЕЧЕЛЯТ

ДАВАЩИТЕ ПЕЧЕЛЯТ

Философията на BNI Лидер се крепи на това, че колкото повече давате за останалите членове от нашето семейство, толкова повече и по-лесно ще печелите самите вие.

ТРАДИЦИИ + ИНОВАЦИИ

ТРАДИЦИИ + ИНОВАЦИИ

В BNI Лидер съчетаваме водещите бизнес иновации, подходи и методики на работа, като се стремим да останем традиционалисти по отношение на ценностната ни система.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

Създаването на нови бизнес отношения, партньорства, както и намирането на хора, чиито умения и препоръки биха ви били полезни е една от основните идеи на дружеството.

ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

В BNI Лидер знаем, че всяко начало може да бъде трудно. Затова се изправяме заедно пред възникналите трудности и препятствия и си подаваме ръка, когато е най-необходимо

УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ

УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ

Стремим се да разширяваме спектъра си от умения, знания и компетенции както в различни бизнес направления, така и в личен и общочовешки план.

ОТГОВОРНОСТ

ОТГОВОРНОСТ

Отговорни сме както към своя успех и прогрес, така и към прогреса и растежа на останалите в нашето голямо семейство на BNI Лидер

ПРИЗНАНИЕ

ПРИЗНАНИЕ

Знаем колко важно и трудно е непрекъсното изграждане и поддържане на нови бизнес и партьорски отношения. Затова сме благодарни и признателни на всички нови препоръки, които ние и нашия бизнес заслужава и получава чрез вас.

Ръст на бизнеса с
20, 30 или 50%?

BNI предоставя на своите членове структурирана и позитивна програма за маркетинг чрез бизнес препоръки – доказано най-ефективния начин за привличане на клиенти.

Когато станете част от семейството на BNI, се включвате в уникален маркетингов подход, основан на принципа “Givers Gain®” – когато помагаш на другите да успеят и сам ти печелиш в процеса. Това е тайната за нашия успех и динамичен растеж!

С членството в BNI Лидер получавате екип от над 45 професионалисти, които активно препоръчват вашите продукти и услуги. Взаимната подкрепа и споделяне на контакти сред членовете на дружеството прави този опит още по-ценен.

Накратко – аз ще ти помогна, ти ще ми помогнеш и всички ще спечелят повече.


В едно дружество членува само един представител от бизнес област. По този начин се елиминира вътрешната конкуренция и се отварят врати към дългосрочни отношения на доверие и бизнес възможности сред нашите членове. Тук споделяме идеи, контакти и бизнес препоръки – всичко, което е необходимо за успешния растеж и просперитет.


Открийте нови бизнес хоризонти в BNI Лидер – дружеството, което променя правилата на играта!

Превърни маркетинга в мощно оръжие за привличане на клиенти!

Добре дошли в бизнес семейството на BNI Лидер, където растежа на вашата компания не е просто цифра, а емоционално свързано пътуване към успеха! Членството ви при нас е не само ключ към значителен ръст в продажбите, но и отворен път към подкрепа и сътрудничество.

Тук ние не виждаме себе си като членове, а като един сплотен екип, готов да подкрепи всеки от колегите си във всяко едно предизвикателство. Ако имате нужда от съвет или помощ ще намерите приятели и съмишленици, готови да ви изслушат и да споделят опита си. BNI Лидер е място на собственици на бизнеси, които ви разбират и ви помагат да намерите решения в трудни моменти.

Когато сме заедно, споделяме една обща цел – успеха на всеки един от нас. Вече не сте сами в тази борба. В BNI получавате не само търговски партньори, но и истински приятели, които горят за вашата успешна история.

И не се заблуждавайте, важни са не само бизнес контактите, но и човешките връзки, които създаваме тук. Отворете сърцето си и ще видите, че всеки от нас има да предложи нещо ценно – от ценни съвети за оптимизиране на работния процес до лични и професионални истории, които ще ви вдъхновят да постигнете още повече.

В BNI Лидер можем да се учим един от друг, да растем и да се развиваме заедно.

Не пропускайте възможността да станете част от тази уникална общност, където се стремим към напредък и успех, защото заедно можем да постигнем невероятни неща!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА BNI ЛИДЕР

Попълнете контактната форма и очаквайте член на нашия екип да се свърже с вас с информация и инструкции за кандидатстване. 

При възникнали въпроси, затруднения и нужда от съдействие може да се свържете с нас:

Обадете ни се:
+359 894 500 630

Пишете ни:
office@bnileader.com

Открийте ни:
бул. “Цар Освободител” 90,
9000 Център, Варна, България

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ.